Het bestuur van C.V. de Brikkebekkesch bestaat sinds 30 oktober 2018 uit de volgende personen :

 

Voorzitter : Jacky Theunissen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Secretaris : Marcel Bok (secretarisDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Penningmeester : Richard Stolarski (penningmeesterDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

President : Jos Rook (presidentDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

2e secretaris : Jeroen Gerrist (2esecretarisDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

2e penningmeester : Karel Hellebrand (2epenningmeesterDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Algemeen Bestuurslid : Milan Severins (bestuurslidDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)